Min viktresa

Starten har gått… 

Eller ja nästan. Invägning gjord med mått o bilder. Ska bli kul att se mina framsteg efterhand. Som den stora matematik/statistik nörd jag är så har jag givetvis gjort ett excelark på allt.

Imorgon börjar min ”flytperiod” fram till op. Jag ska alltså leva på 800 kcal om dagen i 4 veckor. Jag ska ner ca 8 kg till. 

Jag är ju självklart nervös o så inför allt detta men sjukt peppad. Jag vet att allt kommer att gå bra, bara så j-la nojig. Tur att jag har jessan vid min sida som stöd hela tiden annars så hade jag nog gått i bitar nu. Hon är en klippa. 

Doktorn ringde i veckan o berättade om att vi skulle tänka om när det gäller operationsmetod, så nu blir det en sleeve trots allt ändå. Hon ville gärna ta bort min magsäck som är kass o sen göra nån plastik av brocken i magsäck, magmunnen och tolvfingertarmen. Jag är inte helt påläst när det gäller detta men litar helt på henne när det gäller detta. Det finns fortfarande en risk att det inte blir nån op, detta tar hon i så fall beslut om när jag ligger sövd och hon går in o tittar. Är det en risk för komplikationer så avbryter hon allt där.

Nu hoppas jag att det inte blir så och räknar med operation och fokuserar på det.

Lägger med en bild från vågen. 

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: