Min viktresa

Juluppdatering

Dax för en uppdatering igen.

Vikten går sakta men säkert neråt, nu har jag tappat nästan 23 kg sen flytstarten.

Vardagen har kommit och jag börjar hitta rutiner. Matlådor o mellanmål till jobbet. 

Jag har även börjat ta mina mediciner, det är 2 kalcium, 1 järn, 1 b12, 1 mitt val kvinna samt 1 omeprazom varje dag. Jessan köpte en smart sak, det är en låda med 7 burkar i, en pillerburk varje dag som jag lätt kan ta ut o ta med mig med veckans dagar på. Funkar kanonbra.

Maten funkar bra även om jag bara får i mix typ 1 dl varje gång, och även att inte dricka 30 min före o efter måltiderna börjar oxå sätta sig. Vattenflaskor o glas lite överallt. 

Igår på uppesittarkvällen så testade jag en lite bit mjuk pepparkaka med frostingen på, det gick inte alls. Jag mådde jättedåligt efter bara 2 små bett. Läxan lärd. Dock fick jag i mig lite risgrynsgröt med saftsoppa o en halv vörtbrödsmacka med skinka. 

Träningen är i igång, dock inte för fullt. Startar försiktigt o bygger upp sakta men säkert. Springer 3 ggr per vecka, kör en magträningsapp samt går minst 8000 steg dom dagar jag inte springer. Nästa vecka ska jag oxå försöka lägga in ett cykelpass 2 ggr i veckan o efter nyår så ska vi börja på kck’s spinning på lördagsmorgonen.

När det gäller löpningen så ökar jag sakta men säkert o ska försöka hålla på ca 40 min på morgonen och ca 60 min på helgen per pass. Sträckan är inte viktigt för mig just nu. Blir lite intervaller o sånt. 

Rent allmänt så mår jag skitbra just nu.

Även lite nya utmaningar på jobbet under 2018 med en ny tjänst. 

Patric

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: