Min viktresa

Då har en vecka passerat

Det har varit en vecka som varit både jobbig, tröttsam men mest lycklig.

Jag ångrar inte att jag har gjort detta, känns som det bästa valet jämfört med gbp. Min kassa magsäck är borta och magen fungerar precis som vanligt med skillnaden att 90% är borta o kvar är bara en liten del, typ 1,5 dl. 

Det har varit en kamp med att få i sig nåt. Jag menar att det tar tid att äta men får oxå riktigt ont efter ett tag. Då är det fullt. Får i mig ca 0,5-1 dl varje gång. Detta kommer att bli bättre o när allt är färdigläkt så blir det ca 1,5-2 dl per måltid. 

Det svåraste tycker jag är att hitta tider o rutiner, förstår nu varför man är sjukskriven i 4 veckor, inte lätt när man inte är hungrig eller sugen. 

Jag har tappat ca 4 kg sen jag vägde mig på op morgonen. Det är skönt att det går neråt. Nu vet jag att det kommer komma platåer där man står still och det är helt ok, jag har inte bråttom och kroppen måste ju hänga med i samma takt som knoppen. 

Jag har kommit igång med promenader och ska försöka gå varje dag i minst 45 min, snart kan jag även sätta mig på spinningcykeln o trampa lite lätt. Det tar en hel del veckor till innan jag kan börja springa o köra lite mer fysiska pass, det är lite drygt tycker jag. Vill ju komma igång med mag- o rygg träning så snart som möjligt. Körde lite övningar från boken idag efter promenaden, mest för att mjuka upp olika muskelgrupper. 

Höres

Patric 

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: