Min viktresa

Min födelsedag

Ja, idag blir jag hela 50 år gammal. Gammal o gammal, känner mig inte så gammal trots allt. Känns lite som om att jag blivit pånyttfödd.

Det har nu gått nästan 3 månader sen min operation o allt flyter på bra. Inga direkta problem. Har varit på utbildning i 2 veckor i Stockholm o bott på hotell, frukosten där bestod av kaffe o inplastad fralla. Inte direkt optimal kost. Dock så måste jag säga att utbildningsanordnaren gjorde ett kanonjobb när det gäller mat o fika. Vegetarisk kost med extra proteiner till mig. Fick lite ont i tarmarna men det är nu borta igen. För lite vatten o för lite mat troligen. Nu är man hemma o på rätt bana igen.

Inskriven på wellness nu o skulle dit idag o få en genomgång av milon men han som skulle hjälpa mig var tyvärr sjuk så vi bokade in ett nytt datum. Kommer att bli kanonbra inför sommaren utmaningar. Apropå det så vann jag en startplats till göteborgsvarvet. Kommer att bli kul, dagen innan vi åker till rhodos på 2 veckors träningssemester. Hoppas att vara i form för en tid under 2:15.vi får se.

Jag hade ju lite olika önskemål efter operationen o det var att väga under 100 på min födelsedag o hör o häpna, jag klarade det.

Jag väger nu 97 kg o har minskat 31 kg. Helt otroligt. Får köpa nya kläder varje vecka känns det som o alla i min omgivning ger mig en massa fina kommentarer om min klädsel, detta har jag jessan att tack för, hon är fantastisk o ett riktigt gott stöd.

Tyvärr så blev det ingen semla igår eller kakor idag, vågar inte testa helt enkelt, rädd för att det ska göra ont eller att jag ska bli dålig. Jag kan nog testa så småningom.

Allt för nu.

Hjärtliga hälsningar

Patric

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: